Vaihde: 09 2533 3300
Tuki: 0600 12335 | Ma-pe klo 8–16 |
Sähköposti: info@mirasys.com

Tarjoamme ratkaisuja

Avoimen alustan Mirasys VMS -videonhallintaratkaisu on helposti mukautettavissa aina yhden toimipisteen tarpeista kymmeniätuhansia kameroita vaativaksi kokonaisuudeksi. Kattavan tuotevalikoimamme ja asiantuntemuksemme ansiosta jokaiselle asiakkaallemme voidaan rakentaa juuri hänelle sopiva kokonaisuus. Mirasys tukee tuhansia kameramalleja, ja ratkaisumme on helposti integroitavissa kolmansien osapuolien järjestelmiin.

Panostamme kaikessa helppokäyttöisyyteen: järjestelmämme on vaivaton asentaa, ja sen hallinnointi on yksinkertaista. Mirasys ei sido asiakkaitaan tiettyihin laitteistoratkaisuihin, vaan mahdollistaa aina kuhunkin hetkeen sopivimmat ja kustannustehokkaimmat valinnat.

MIRASYS VMS

Uuden sukupolven videon-
hallinta­­järjestelmä - Mirasys VMS

Mirasys VMS on nopea ja helppo asentaa ja siinä on erityisesti huomioitu verkotettujen videonhallintajärjestelmien vaatima tehokas ja keskitetty hallinta, ylläpito ja palvelinten, asiakassovellusten sekä ajurien päivitys. Tämä säästää asennus- ja matkustusaikaa, kun järjestelmän ylläpito ei enää vaadi paikan päälle matkustamista. Valmiit pohjat nopeuttavat tarvittavien tietojen viemistä järjestelmään sekä asennustyötä. Palvelimet voidaan konfiguroida ennakkoon ja niihin voidaan esiasentaa kamerat ja sovellukset ennen palvelinten toimittamista paikan päälle.

Modernia käyttöliittymää voi muokata täysin yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Käyttäjäprofiileja on helppo luoda, hallita ja muuttaa mahdollistaen jokaiselle yksilöllisen toimintaympäristön. Tämä taas lisää tuottavuutta ja tehokkuutta.

Uusi HTML5-pohjainen selainkäyttöliittymä tarjoaa vaivattoman pääsyn Mirasys-järjestelmään kaikkialta: pöytäkoneelta, tabletista ja puhelimesta.

Mirasys VMS V8 skaalautuu eri kokoisiin ympäristöihin entistä laajemmin ja jopa ylittää uusien kamerateknologioiden asettamat skaalautuvuus- ja suorituskykyvaatimukset. Esim. Mirasys V8:ssa oleva TruStore–teknologia tarjoaa mahdollisuuden rajattomaan määrään tallennustilaa. Näin videonhallintajärjestelmät voidaan suunnitella vapaasti käyttäen laitteita, jotka parhaiten sopivat asiakkaiden tarpeisiin.

Versiossa 8 Mirasys TruCast (mahdollisuus suoraan videostriimaukseen kamerasta työasemalle tai Mirasys AVM virtuaalimatriisiin) täydentyy TruStream-ominaisuudella, joka automaattisesti valitsee optimaalisen videostriimin näytöllesi, TruStream käyttää tehokkaasti kamerateknologiaa ja mahdollistaa näytettäväksi suuren määrän samanaikaisia videokuvia myös pienemmillä työasemilla.

Versiossa 8 Mirasys tuo uuden ulottuvuuden järjestelmäintegraatioihin ja sovelluskehitykseen modernin HTTP ohjelmointirapinnan kautta.

Kysy meiltä lisää.
Palvelemme mielellämme.

Ota yhteyttä

Laitealustat

Laitealustojen tuotevalikoima yhdistää Mirasys-ohjelmiston huolella valittuihin laitteistoihin. Nämä käyttövalmiit tuotepaketit tarjoavat erinomaista suorituskykyä, kustannustehokkuutta ja laatua joko hybridi- tai verkkovideopalvelintarpeisiin.

Mirasys tekee kaikkensa tarjotakseen kilpailukykyisen tuotevalikoiman. Tunnetut brändit ja vakiomalliset, standardisoidut PC-komponentit mahdollistavat paikallisen huoltamisen ja päivittämisen helposti.

Tilaa uutiskirjeemme.