Vaihde: 09 2533 3300
Tuki: 0600 12335 | Ma-pe klo 8–16 |
Sähköposti: info@mirasys.com

Case: Hotel Estrel

“HOTELLIN PUITTEET JA ASIAKKAAT VAIHTELEVAT – ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ TURVAJÄRJESTELMÄ PYSTYY VASTAAMAAN MUUTTUVIIN TARPEISIIN. ME HOTELLI ESTRELISSÄ OLEMME HYVIN VAIKUTTUNEITA MIRASYSIN MONIPUOLISUUDESTA.”

Monimutkaiset eri järjestelmät, joita oli mahdotonta hallinnoida keskitetysti, olivat suuri syy sille, miksi berliiniläinen Hotel Estrel päätti uusia järjestelmänsä. Monipuolinen mutta helppokäyttöinen VMS-ratkaisu vakuutti hotellin IT-päällikkö Mario Gärtnerin. Keskitetty etävalvonta ja kannettavien laitteiden käyttö tehostavat hotellin turvallisuustiimin toimintaa. “Hotellivieraiden turvallisuus on nyt huipussaan”.

Hotel Estrelillä on 4+ -tähtiluokitellun hotellin lisäksi kokouskeskus, joka tarjoaa upeat ja suuret kymmenien tilojen puitteet erilaisille tapahtumille. Hotel Estrel on Berliinin suurin yksityisomisteinen hotelli. Nyt sillä on myös optimoitu turvajärjestelmä. ”Emme ainoastaan onnistuneet löytämään tapaa pitää irtaimistoa turvassa – nyt myös tapahtumien järjestäminen on sujuvaa ja turvattua”.