Vaihde: 09 2533 3300
Tuki: 0600 12335 | Ma-pe klo 8–16 |
Sähköposti: info@mirasys.com

Case: Intian rautatiet

KUN YKSI MAAILMAN SUURIMMISTA RAUTATIEVERKOSTOISTA PÄIVITTÄÄ TURVAJÄRJESTELMÄNSÄ, ON EHDOTON LUOTETTAVUUS ENSISIJAINEN VAATIMUS.

Intian rautateiden suurin huoli oli laiturialueiden turvallisuus. Haluttiin mahdollistaa vartioinnin tiukentaminen ja parantaa väkijoukkojen hallinnointia. Keskitetyn hallinnan käyttöönotto sekä henkilöiden ja tapahtumien tunnistaminen oli tärkeää. Rautatieliikenteen mukana kulkee päivittäin 30 miljoonaa henkilöä ja asemia on yli 8000, jolloin turvallisuus on kaiken a ja o. Integroituun turvallisuus- ja valvontajärjestelmään haluttiin VMS:n lisäksi laaja valikoima videoanalytiikan työkaluja.

Mirasysin paikallinen kumppani Intiassa on Tata Nelco. “Mirasys on osoittanut jo aikaisemmissa rautatieprojekteissamme kykynsä tukea asiakasta ja räätälöidä ratkaisuja tarpeen mukaan. Halusimmekin jatkaa yhteistyötä Mirasysin kanssa suurten valvontakeskusratkaisujen parissa.” Intian rautatiepoliisin näkökulmasta Mirasysin yksi suurimmista eduista on helppokäyttöisyys. Lisäksi älykäs videoanalytiikka on jo osoittautunut hyödylliseksi työkaluksi rautatieviranomaisille.