Vaihde: 09 2533 3300
Tuki: 0600 12335 | Ma-pe klo 8–16 |
Sähköposti: info@mirasys.com

Case: Campionin koulu

”NYT MEILLÄ ON MIELENRAUHA, KUN TIEDÄMME OPPILAIDEN, HENKILÖKUNNAN JA IRTAIMISTON OLEVAN TURVASSA. OLEMME TODELLA TYYTYVÄISIÄ JÄRJESTELMÄÄN.”

“Valitsimme videovalvontajärjestelmän, jotta Campionin koululle tulevien vieraiden kirjaaminen ja valvonta olisi sujuvaa”, Campionin koulun bisnesmanageri Marilyn Clay kertoo. “Nyt näemme tarkalleen, missä vierailijat päivän aikana liikkuvat, ja oppilaiden luvaton rakennuksista poistuminen on myös vähentynyt Mirasysin järjestelmän avulla.”

“Järjestelmän asennus oli todella sujuva”, kehuu Jonatan Reynolds, Campionin koulun verkkopäällikkö, joka valvoi koko prosessia. “Mirasysin käyttöliittymä on niin intuitiivinen ja helppo, että minulta meni vain 10 minuuttia sen oppimiseen!”

Yksi järjestelmän eduista on, että sitä voi käyttää etänä, esimerkiksi lomien ja viikonloppujen aikana. Huippuluokkainen kuvanlaatu ja luotettavuus ovat myös Mirasysin järjestelmän valtteja.

Vaikka Essexissä sijaitsevassa koulussa oppilaat ovat esimerkillisen hyväkäytöksisiä, epäselvien tapahtumien sattuessa kuitenkin videovalvonta nauhoittaa todistusaineistoa. Näin saadaan helposti selvitettyä tapahtumien kulku. Se luo turvaa kaikille osapuolille. “Jos jotain sattuu, nyt on mahdollista nähdä kolikon molemmat puolet”.